top of page

Wie 'online winkelen' zegt, zegt Amazon. De e-commerce gigant is in 2023 niet meer weg te denken uit ons bestaan. De populariteit van de webshop is dan ook niet ver te zoeken. De webwinkel heeft het grootste productaanbod van het hele internet. Bovendien zijn de producten ook nog scherp geprijsd, en vaak zelfs nét iets goedkoper dan bij de supermarkt of buurtwinkel. Gelukkig kan je ook in België goedkoop winkelen op Amazon, weliswaar niet op het logische Amazon.be. En dat met bescheiden leveringskosten!


Amazon België of Amazon.be bestaat nog even niet. Toch kan je op Amazon winkelen in België met gratis verzending.

In de herfst van 2022 besloot Amazon een lokale webpagina voor internet aankopen in België te lanceren. Het logische Amazon.be is al in gebruik door een Belgische verzekeringsmaatschappij. Voor de beste Belgische chocolade en andere producten kan je daarom surfen naar Amzon.com.be Deze pagina heeft een ruim product aanbod, en is vaak scherp geprijsd. Bovendien is de pagina Nederlandstalig. Verzending is gratis vanaf €20 voor producten geleverd door Amazon zelf.Naast producten geleverd door Amazon, zijn er ook een heel aantal partners op de website Amazon.be te vinden. Partners zijn vaak lokale, Belgische winkels, die een eigen product assortiment hebben. Diezelfde producten bieden ze te koop aan via Amazon. De partner (de Belgische winkel) zorgt daarbij vaak zélf voor de levering, waarbij dus ook een extra leveringskost kan opduiken.


Mocht je het product dat je zoekt niet vinden op de Belgische website, kan je ook even digitaal over de haag bij de buren kijken. In Nederland kan je winkelen via Amazon.nl. Producten zijn er "helemaal prima", maar verzending is pas gratis naar België vanaf €20.


Ook de Franse website van Amazon.fr levert in België. De Fransen vinden het niet erg om pakketjes bij de Belgische buren te leveren. Bestellingen worden vanaf €25 gratis verzonden naar België. Pakketjes zijn ongeveer 3 tot 4 dagen onderweg. Daar hou je best even rekening mee. Naar ons advies zit op op deze website zeker goed voor Franstalige literatuur.


Kortom, verscheidene opties om te winkelen op Amazon in België!

-------------------------------------------------------

Hoe kan ik via Amazon kopen in België (Amazon.be):

  1. Amazon.com.be - Nederlandstalig - Basis assortiment - Gratis verzending naar België indien bezorgd door Amazon.

  2. Amazon.de - Nederlandstalig - Uitgebreid assortiment - Gratis verzending naar België vanaf €29.

  3. Amazon.nl - Nederlandstalig - Uitgebreid assortiment - Gratis verzending naar België vanaf €20.

  4. Amazon.fr - Franstalig - Specifieke producten - Gratis verzending naar België vanaf €25.

-------------------------------------------------------

Veel winkel vreugde from Belgium met Amazon.be!

9.933 weergaven0 opmerkingen
1
2
bottom of page