top of page

Amazon.be?

Zoeken op Amazon met levering in België

Ook in België is het heel eenvoudig om online te winkelen bij de grootste webshop ter wereld. Als Belgische online shopper kan je op verschillende Amazon websites terecht.

Met vlag en wimpel stellen we u graag voor, de nieuwe Belgische website Amazon.be.com!

Dit is de meest evidente optie voor klanten uit België. Verzenden naar België is gratis voor bestellingen vanaf €20. Reken er op dat een pakje ongeveer er 2-3 werkdagen over doet. Je kan ook naar Amazon.be surfen, maar daar hou je in het beste geval enkel een verzekering aan over.

maker (4).jpg

Andere Amazon websites in België

maker (5).jpg

Op Amazon.de vind je de grootste ​producten collectie Tot voor kort was dit ook de aangewezen winkel voor klanten uit België. De  Amazon.be als het ware. De pagina's zijn daarom grotendeels vertaald in het Nederlands. Verzending naar België is gratis vanaf €29.

De Franse variant Amazon.fr levert ook in België. Bestellingen worden vanaf €25 gratis verzonden. Deze website ontvangt het meeste online shopping verkeer in België. Hier zit je zeker goed voor Franstalige literatuur.

Tot slot kan je ook Amazon bestellen in België van op de Engelse, Spaanse of Italiaanse website. Soms kan je hier unieke producten vinden. De leveringskosten zullen echter hoger liggen dan voor de andere websites.

Belgische online koopjes tips

"Waar ik mijn boeken koop? Op Amazon.fr uiteraard! Als leerkracht Frans heb ik een voorliefde voor Franstalige literatuur. Amazon.fr geeft me ook suggesties op basis van mijn eerder gekochte boeken. "

20%

Huishoudproducten zijn 20% goedkoper op Amazon in vergelijking met supermarkten toont de consumenten bond aan (bron).

€2.99

Voor €2.99 per maand geniet je van Amazon Prime. Met deze Amazon service worden pakjes gratis de volgende dag bezorgd in België.

6,1M

Maar liefst 6,1 miljoen Belgen kochten het voorbije jaar via het online Amazon platform. Gemiddeld kocht de Belg 6 producten per jaar.

€ 191

Een gemiddelde Amazon winkelmand bedraagt in België €191. Electronika zijn de populairste product categorie in ons land (bron).

Wat denkt u van Amazon in België?

bottom of page