Amazon.be: Winkelen op Amazon in België in 2022, zonder verzendkosten

Wie 'online winkelen' zegt, zegt Amazon. De e-commerce gigant is in 2021 niet meer weg te denken uit ons bestaan. De populariteit van de webshop is dan ook niet ver te zoeken. De webwinkel heeft het grootste productaanbod van het hele internet. Bovendien zijn de producten ook nog scherp geprijsd, en vaak zelfs nét iets goedkoper dan bij de supermarkt of buurtwinkel. Voorlopig is er nog geen website Amazon.be. Gelukkig kan je toch goedkoop winkelen op Amazon in België, op Amazon.be. En dat zonder leveringskosten!


Amazon België of Amazon.be bestaat nog even niet. Toch kan je op Amazon winkelen in België met gratis verzending.

Wij raden Belgische klanten aan om te winkelen op Amazon.de. Deze pagina heeft veruit het grootste product aanbod, en is vaak ook het scherpst geprijsd. Bovendien is de pagina Nederlandstalig. Toegegeven, we denken dat de kwaliteit van de vertaling soms wat wat beter kan. 'Nicht verschießen' dus als je nog enkele Duitse woorden tegenkomt, zou Jean-Marie zeggen. Verzending naar België is gratis bij aankopen vanaf €29.
Sinds kort hebben ook onze Noorderburen een eigen Amazon website, namelijk Amazon.nl. Indien u meteen denkt 'Nou breekt men klomp, waarom dan via Duitsland?', leest u graag even verder. De Nederlandse webwinkel biedt zeker heel wat producten aan, maar het assortiment is iets beperkter dan via het Duitse portaal. Bovendien hebben we zelf enkele check-outs ervaren die niet zo vlot verliepen. Al bij al is het een prima Amazon website, die zeker in de toekomst een goede keuze voor online aankopen in België wordt. Gratis verzending naar België vanaf €20.


Ook de Franse website van Amazon.fr levert in België. De Fransen vinden het niet erg om pakketjes bij de Belgische buren te leveren. Bestellingen worden vanaf €25 gratis verzonden naar België. Pakketjes zijn ongeveer 3 tot 4 dagen onderweg. Daar hou je best even rekening mee. Op deze website zit je zeker goed voor Franstalige literatuur.


Kortom, verscheidene opties om te winkelen op Amazon in België in afwachting van een échte Amazon Belgium of Amazon.be.

-------------------------------------------------------

Hoe kan ik via Amazon kopen in België (zonder Amazon.be):


  1. Amazon.de - Nederlandstalig - Uitgebreid assortiment - Gratis verzending naar België vanaf €29.

  2. Amazon.nl - Nederlandstalig - Basis assortiment - Gratis verzending naar België vanaf €20.

  3. Amazon.fr - Franstalig - Specifieke producten - Gratis verzending naar België vanaf €25.

-------------------------------------------------------

Veel winkel vreugde from Belgium met Amazon.be!

6.175 weergaven